Artiklar |

Precisionsfräsning i betong under våta förhållanden med rotationsfräs

Ett av de mer utmanande förhållandena på en schaktplats är borttagning av betong under våta förhållanden. 

När vatten är närvarande kan det kraftigt minska effektiviteten av en schaktningsoperation genom att kraftigt begränsa utrustningens kapacitet. För att slutföra dessa projekt i rätt tid blir verktygen som används för jobbet mycket viktiga. 

Den nödvändiga mängden planering och förberedelser ökar oundvikligen när man hanterar våta förhållanden. Utöver att bestämma vilka utrustningsbeslut som kommer att ge det bästa resultatet krävs ökad uppmärksamhet på skalning och lutningen på slänten för att säkerställa att projektet går framåt säkert i en effektiv takt. I situationer som kräver betongskalning under våta förhållanden är en rotationsfräs vanligtvis det bästa verktyget för jobbet. 

Rockwheel är precisa och kraftfulla verktyg som är speciellt utformade för att förbättra kontrollen vid fräsning. Oavsett om du arbetar med våt eller torr betong kommer rotationsfräsen att ge dig förmågan att hantera schaktningen effektivt. Våra skärdon begränsar vinkeln mellan skärbitsen och ytan för att skapa en jämn vägg som lämnar den underliggande betongen orörd. Detta förhindrar bildandet av mikrospår och säkerställer att materialet förblir intakt. 

Djupmätare finns också tillgängliga för att underlätta processen för mättad fräsning.. Djupmätare kan användas för att kontrollera toppplattans vinklar och skärlängd, vilket gör att du kan begränsa hur djupt skärdonet kan gå in i betongen. Om du letar efter förbättrad kontroll kommer användning av en djupmätare med din rotationsfräs att ge den förbättring du söker.

rotationsfräs d30 som skär i röd sand

Rockwheels fräsar är välutrustade för att begränsa schaktningsvolymen. Oavsett om du arbetar i våta eller torra förhållanden har våra fräsar förmågan att förbättra effektiviteten i ditt projekt genom att krossa betong till en tillräckligt fin storlek som kan användas som fyllnadsmaterial på plats. Ingen ytterligare krossning behövs, vilket innebär att kostsamma transportkostnader elimineras liksom ytterligare kostnader för ytterligare krossning.

Att använda en våra rotationsfräsar kommer att förenkla ditt projekt genom att minska de onödiga stegen som ökänt slösar bort tid och pengar. Resultatet blir en mer effektiv arbetsplats som sparar dig värdefull tid och pengar. 

Rockwheels är också livskraftiga alternativ för projekt som kräver skalning under vatten. Detta skulle vara värdefullt på en plats som inkluderar en kaj eller marinfacilitet. Det är bara en enkel sak att byta ut en liten oljeplugg för att göra skärhuvudet vattentätt, och sedan kommer skärhuvudet att fungera med samma funktionalitet som det ger i torra applikationer. 

Den kraft och precision som erbjuds av en Rockwheels fräsar gör den till den perfekta lösningen för skalning under våta förhållanden. Dessa noggrant utformade srotationsfräsar är det logiska valet för känsliga borttagningar som kräver en viss precision. Med den överlägsna kontrollen skärhuvudet ger, begränsning av överflödig schaktning och flexibiliteten att arbeta under vatten är Rockwheel lösningen för ditt nästa betongprojekt.